![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, аз построен моя компютър и инсталирате XP беше бриз няколко месеца назад, сега отидох да форматирате поради елементарно, и не провери кода е непокътнат, просто ми късмет е драскотина в две цифри. Не мога да го прави и аз съм наистина подчерта, моля ви, някой да ми помогне? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Техният софтуер може да бъде там, която може да извлечете кода от вас регистъра, различна от тази покана на Microsoft, те могат да издават друг, ако може да докаже, покупката.
| |||
| |||
| Даване на Microsoft е скъп обаче? |
|
| |||
| |||
| -Евтин, отколкото закупуването на софтуера отново. |
|
| |||
| |||
| Ех това е досаден, благодаря за бързия отговор, че |
|
| |||
| |||
| CD Клавиши
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако ви питам, ако им "АД, за да се чете кода на диска, тогава мисля, че отговорът е не, Ако искате да откриете кода на нещо вече инсталирано след това "е тази http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Това е 2 буквено-цифрови цифри, аз съм laboriously опитват всяка комбинация. |
|
| |||
| |||
| Добре, но тази програма по-горе, ще го прочете от вашия персонален компютър по този начин да ви липсва цифри. Освен ако не е вече форматиран? |
|
| |||
| |||
| Вече форматиран: / |