![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, jsem vybudoval vlastní počítač a instalaci XP byl vítr o několik měsíců zpátky, hned jsem šel do formátu kvůli nepořádek, a neměly kontrolovat kód byla neporušená, jen štěstí, že má škrábanec přes dvě číslice. Nemůžu se to a jsem opravdu zdůraznil, prosím, pomozte mi někdo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jejich software je možné, že tam lze extrahovat kódu od vás registru jiného než zavolat microsoft, mohli by jste jiný problém, pokud můžete prokázat koupi.
| |||
| |||
| Volání Microsoft i když je drahá? |
|
| |||
| |||
| Levnější než nákup softwaru znovu. |
|
| |||
| |||
| Argh je to otravné, děkuji za rychlou odpověď když |
|
| |||
| |||
| CD Keys
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud váš ptal se, zda jejich "sa program přečíst kód z disku, pak myslím, že odpověď je ne, Pokud chcete najít kód na něco nainstalované pak `s touto http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Je to 2 alfanumerické znaky, jsem pracně snaží každá kombinace. |
|
| |||
| |||
| Právo, ale že program výše bude číst ze svého PC a tím vám chybí číslice. Pokud jste již naformátovaný? |
|
| |||
| |||
| Již naformátovaný: / |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Odkazy nefungují ani v OE, nebo Windows Live | esmeralda | Email, VoIP & IM Diskuse | 5 | 20. srpen 2009 05:26 |
| Přeinstalace systému Windows XP Professional? Instalace Windows XP je poškozen? | LegendaryFire | Operační systémy Windows | 11 | 17. srpna 2009 12:17 |
| Zotavení systému Windows zvyklý pracovat | Zanginator | Operační systémy Windows | 4 | 17. Únor 2008 11:29 |
| Zvuk nefunguje po oken re-install? | gavalisk | Multimedia & Kodeky | 5 | 24. Září 2007 04:11 |
| Moje Windows XP Spořič obrazovky Won't Work | starší než špína | Operační systémy Windows | 1 | 1. dubna 2007 09:42 |
| Thread Nástroje | |
| |