![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok, I χτισμένο το δικό μου υπολογιστή και την εγκατάσταση XP ήταν μια αύρα από μερικούς μήνες πίσω, τώρα πήγα στη μορφή οφείλεται στην ακαταστασία, και δεν ελέγχει τον κώδικα ήταν άθικτα, μόλις μου τύχη έχει το μηδέν σε δύο ψηφία. Δεν μπορώ να καταστήσει και είμαι πραγματικά τόνισε, σε παρακαλώ, κάποιος να με βοηθήσει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το λογισμικό μπορεί να είναι εκεί έξω που μπορεί να σας κωδικό απόσπασμα από εσάς μητρώου, εκτός από αυτή την έκκληση της Microsoft, ίσως έχετε ένα άλλο θέμα, εάν μπορεί να αποδείξει την αγορά.
| |||
| |||
| Κάλεσμα της Microsoft και αν είναι ακριβό; |
|
| |||
| |||
| Φθηνότερη από την αγορά του λογισμικού και πάλι. |
|
| |||
| |||
| ARGH αυτό είναι ενοχλητικό, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αν και |
|
| |||
| |||
| CD Keys
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν σας ρωτούν εάν τους `sa πρόγραμμα για να διαβάσει τον κωδικό του δίσκου, τότε πιστεύω ότι η απάντηση δεν είναι, Αν θέλετε να βρείτε τον κωδικό για να εγκατασταθεί στη συνέχεια, κάτι που ήδη υπάρχει », είναι αυτό http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Είναι 2 αλφαριθμητικά ψηφία, είμαι κόπο προσπαθούμε κάθε συνδυασμό. |
|
| |||
| |||
| Σωστά, αλλά πάνω από αυτό το πρόγραμμα θα το διαβάσετε από τον υπολογιστή σας με τον τρόπο αυτό σας λείπουν τα ψηφία. Αν δεν έχετε ήδη διαμορφωμένη; |
|
| |||
| |||
| Ήδη διαμορφωμένη: / |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σύνδεσμοι δεν λειτουργούν είτε σε Ο.Ε. ή Windows Live | Esmeralda | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 5 | 20 Αυγ 2009 05:26 |
| Επανεγκατάσταση των Windows XP Professional; Εγκατάσταση των Windows XP είναι κατεστραμμένα!; | LegendaryFire | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 17 Αυγ 2009 12:17 |
| Windows Recovery wont δουλειά | Zanginator | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 17 Φεβ 2008 11:29 |
| Ήχου δεν λειτουργεί μετά την εκ νέου εγκατάσταση των Windows; | gavalisk | Multimedia & Codecs | 5 | 24η Σεπ 2007 04:11 |
| My Windows XP οθόνης δεν θα λειτουργήσει | μεγαλύτερα από ακαθαρσίες | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 1 Απρ 2007 09:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |