![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, I izgradili svoje računalo i instalirati XP povjetarac je bio nekoliko mjeseci natrag, sad sam otišao na format zbog pregledna, i ne provjerite kod je netaknut, samo moja sreća ima grebenjem preko dvije znamenke. Ne mogu to učiniti i ja sam stvarno, naglasio je, molim vas, netko pomoć mene? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Njihov softver svibanj biti vani koji mogu izvuci svoj kod od vas registra, osim poziva da Microsoft, bi li neki drugi problem ako možete dokazati kupnje.
| |||
| |||
| Pozivanje Microsoft je ipak preskupo? |
|
| |||
| |||
| Jeftinije nego kupnja softvera ponovno. |
|
| |||
| |||
| Ah to je peckav, hvala za brz odgovor premda |
|
| |||
| |||
| CD Tipke
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je vaša molba ako njihova `s programom za čitanje kod disk onda mislim da je odgovor ne, Ako želite pronaći broj na nešto već instaliran tada `s ovom http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| To je alfanumerički 2 znamenke, I'm laboriously pokussavaju svake kombinacije. |
|
| |||
| |||
| Pravo, ali taj program će pročitati gore od svog računala na taj način dajući vam nedostaje znamenki. Osim ako već formatiran? |
|
| |||
| |||
| Već formatirana: / |