![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני בנוי המחשב שלי והתקנה XP היה משב כמה חודשים אחורה, עכשיו אני הלכתי פורמט עקב Clutter, ולא לבדוק את הקוד היה שלם, זה רק מזל שלי יש שריטה על פני שתי ספרות. אני לא יכול לעשות את זה ואני ממש לחוץ, בבקשה, מישהו שיעזור לי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את יכולה להיות שם כי התוכנה יכולה לחלץ את הקוד ממך הרישום, חוץ מזה שיחה של מיקרוסופט, אולי הם בעיה אחרת, אם אתה יכול להוכיח את הרכישה.
| |||
| |||
| קורא יקר למרות מיקרוסופט? |
|
| |||
| |||
| זול יותר מאשר לקנות את התוכנה מחדש. |
|
| |||
| |||
| Argh זה מעצבן, תודה על תגובה מהירה למרות |
|
| |||
| |||
| תקליטור מפתחות
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם את שואלת אם את התוכנית `sa לקרוא את הקוד של הדיסק אז אני חושב התשובה היא לא, אם ברצונך למצוא את קוד למשהו שכבר מותקן אז יש `S זה http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
|
| |||
| |||
| זה 2 אלפאנומריים ספרות, אני מנסה כל שילוב laboriously. |
|
| |||
| |||
| נכון, אבל זה התוכנית הנ"ל יקראו אותה מהמחשב ובכך לתת לך את חסר ספרות. אלא אם כן אתה כבר פירמטת? |
|
| |||
| |||
| כבר פירמטת: / |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קישורים לא עובדים או OE או ב-Windows Live | esmeralda | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 5 | ה -20 לאוגוסט 2009 05:26 |
| התקנה מחדש של Windows XP Professional? התקנת Windows XP פגום!? | LegendaryFire | מערכות ההפעלה Windows | 11 | -17 אוגוסט 2009 12:17 |
| עבודות השחזור של Windows wont | Zanginator | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -17 פברואר 2008 11:29 |
| סאונד לא פועל לאחר התקנת Windows מחדש? | gavalisk | מולטימדיה רכיבי Codec | 5 | 24 ספטמבר 2007 04:11 |
| אזור שומר מסך של Windows XP לא תפעל | ישנים מ עפר | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ב -1 לאפריל 2007 09:42 |
| שרשרת כלים | |
| |