![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš pastatė savo kompiuterį ir įdiegti XP buvo vėjas keletą mėnesių atgal, o dabar nuėjau į formatą dėl netvarkos ir netikrino, kodas buvo sveiki, man visada nesiseka ji per du skaitmenys nulio. I can't make it out and I'm really pabrėžė, prašau, kas nors man padėti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jų gali būti programinės įrangos ten, kad gali išskleisti kodą iš jūsų registro, išskyrus skambinti "Microsoft", jie gali išsiųsti dar vieną, jei jūs galite įrodyti, pirkimas.
| |||
| |||
| Kreipiamės į "Microsoft" yra brangi nors? |
|
| |||
| |||
| Pigiau nei pirkti programinę įrangą iš naujo. |
|
| |||
| |||
| Oi tai erzina, ačiū už greitą atsakymą, nors |
|
| |||
| |||
| CD Keys
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jūsų klausiama, ar jų "SA programa skaityti disko kodą tada manau, kad atsakymas yra neigiamas, Jei norite sužinoti kodą, nors jau įdiegta tada There `s šį http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Tai 2 raidiniai ir skaitmeniniai simboliai, I'm Mozolnie bando kas derinys. |
|
| |||
| |||
| Teisė, tačiau ši programa kaip bus skaityti iš kompiuterio suteikdama jums trūkstamus skaitmenis. Jeigu jūs jau suformatuotas? |
|
| |||
| |||
| Jau suformatuotas: / |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nuorodos neveikia Bet OE arba "Windows Live | Esmeralda | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 5 | Rugpjūtis 20, 2009 05:26 |
| Naujo įdiegti Windows XP Professional? Windows XP yra sugadinta!? | LegendaryFire | Windows "operacinės sistemos | 11 | Rugpjūtis 17, 2009 12:17 |
| Windows atkūrimo įpratęs dirbti | Zanginator | Windows "operacinės sistemos | 4 | 17 vasaris 2008 11:29 |
| Garsas neveikia po Windows iš naujo įdiegti? | gavalisk | Multimedia & Codecs | 5 | 24 rugsėjis 2007 04:11 |
| Mano Windows XP Ekrano neveikia | vyresni nei purvas | Windows "operacinės sistemos | 1 | 1 balandis 2007 09:42 |
| Temos įrankiai | |
| |