![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok, I zbudował własnego komputera i zainstalowanie XP był wiaterek kilka miesięcy wstecz, teraz poszedł do formatu powodu bałaganu, a nie sprawdza kod był nienaruszony, tylko moje szczęście ma podstaw całej dwóch cyfr. I can't make it out and I'm really podkreślił, proszę, ktoś mi pomoże? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ich oprogramowanie może być tam, że można wyodrębnić kod z rejestru jest inne niż to, połączenie z firmą Microsoft, mogą wydać kolejny, jeśli możesz udowodnić zakupu.
| |||
| |||
| Rozmowy Microsoft choć drogie? |
|
| |||
| |||
| Tańsze niż kupowanie oprogramowania ponownie. |
|
| |||
| |||
| Argh irytujące jest to, dzięki za szybką odpowiedź chociaż |
|
| |||
| |||
| CD Keys
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli pytacie, czy ich `sa program do odczytywania kodu dysku następnie Myślę, że odpowiedź jest przecząca, Jeśli chcesz znaleźć kod do już zainstalowanego potem coś tam "to jest http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Jest to 2 znaki alfanumeryczne, I'm mozolnie próbuje każdą kombinację. |
|
| |||
| |||
| Prawo, ale że program powyżej odczytu z komputera co daje ci brakujące cyfry. Jeśli już sformatowany? |
|
| |||
| |||
| Już w formacie: / |