![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, eu am construit propriul meu calculator şi instalarea XP a fost un vânt de câteva luni, înapoi, acum m-am dus sa format ca urmare a crea dezordine, şi nu a verifica acest cod a fost intact, doar norocul meu are o zgârietură peste două cifre. Nu pot să fac şi eu sunt foarte accentuat, vă rog, să mă ajute cineva? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lor poate fi software-ul pe acolo, care poate extrage codul de la tine de registry, altul decât cel în care apelul Microsoft, s-ar putea sa ai o altă problemă dacă se poate dovedi cumpărare.
| |||
| |||
| Apelarea Microsoft deşi este scump? |
|
| |||
| |||
| Mai ieftine decât cumpărarea de software-ul din nou. |
|
| |||
| |||
| Argh acest lucru este enervant, mulţumesc pentru răspuns rapid, deşi |
|
| |||
| |||
| CD Taste
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă vă întreb dacă lor "SA program pentru a citi codul de a discului, atunci cred că răspunsul este nu, Dacă doriţi să găsiţi codul de la ceva deja instalat apoi `i asta http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Este alfanumerice 2 cifre, sunt laborios încearcă fiecare combinaţie. |
|
| |||
| |||
| Corect, dar faptul că programul de mai sus se va citi de pe PC, astfel, oferindu-va lipsesc cifre. Cu excepţia cazului în care ai deja formatat? |
|
| |||
| |||
| Deja formatat: / |