![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, som vybudoval vlastný počítač a inštaláciu XP bol vietor o niekoľko mesiacov staré, hneď som išiel do formátu kvôli neporiadok, a nemali kontrolovať kód bola neporušená, len šťastie, že má škrabanec cez dve číslice. Nemôžem sa to a som naozaj zdôraznil, prosím, pomôžte mi niekto? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ich software je možné, že tam možno extrahovať kódu od vás registra iného ako zavolať microsoft, mohli by ste iný problém, ak môžete preukázať kúpu.
| |||
| |||
| Volanie Microsoft aj keď je drahá? |
|
| |||
| |||
| Lacnejšie ako nákup softvéru znova. |
|
| |||
| |||
| Argh je to otravné, děkuji za rýchlu odpoveď keď |
|
| |||
| |||
| CD Keys
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak váš pýtal sa, či ich "sa program prečítali kód z disku, potom myslím, že odpoveď je nie, Ak chcete nájsť kód na niečo nainštalované potom `s touto http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Je to 2 alfanumerické znaky, som pracne snaží každá kombinácia. |
|
| |||
| |||
| Právo, ale že program vyššie bude čítať zo svojho PC a tým vám chýba číslice. Ak ste už naformátovaná? |
|
| |||
| |||
| Už naformátovaná: / |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Odkazy nefungujú ani v OE, alebo Windows Live | Esmeralda | Email, VoIP & IM Diskusia | 5 | 20. august 2009 05:26 |
| Preinštalovať systém Windows XP Professional? Inštalácia Windows XP je poškodený? | LegendaryFire | Operačné systémy Windows | 11 | 17. augusta 2009 12:17 |
| Obnovenie systému Windows zvyknutý pracovať | Zanginator | Operačné systémy Windows | 4 | 17. Február 2008 11:29 |
| Zvuk nefunguje po okien re-install? | gavalisk | Multimedia & Kodeky | 5 | 24. September 2007 04:11 |
| Moje Windows XP Šetrič obrazovky Won't Work | starší ako špina | Operačné systémy Windows | 1 | 1. apríla 2007 09:42 |
| Thread Tools | |
| |