![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я побудував свій комп'ютер і встановити ХР вітер кілька місяців тому, тепер я пішов у формат через перешкод, і не перевіряв код мети, просто успіх моєї воно нуля між двома цифрами. Я не можу зрозуміти, і я дійсно підкреслив, будь ласка, хтось мені допомогти? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Їх може бути програмне забезпечення там, що можна отримати з вашого коду ви реєстру, крім Microsoft, які вимагають, вони можуть видати вам інший, якщо ви можете довести покупку.
| |||
| |||
| Виклик Microsoft дорого то? |
|
| |||
| |||
| Дешевше, ніж купувати програму ще раз. |
|
| |||
| |||
| Ох, це дратує, спасибі за швидку відповідь, хоча |
|
| |||
| |||
| CD-ключі
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо просять, якщо їх `SA програма для читання коду на диску то я думаю, відповідь буде негативним, Якщо ви хочете знайти код до чогось вже встановлено то ця `S http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Це буквено-цифрового 2 цифри, я старанно намагаються кожну комбінацію. |
|
| |||
| |||
| Це вірно, але вище, що програма буде читати з комп'ютера таким чином, даючи вам відсутні цифри. Якщо у вас вже відформатована? |
|
| |||
| |||
| Вже відформатований: / |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Посилання не працюють в "Або œ або Windows Live | Есмеральда | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 5 | 20 серпня 2009 05:26 |
| При перевстановлення Windows XP Professional? Пошкоджений є установка Windows XP!? | LegendaryFire | Операційні системи Windows | 11 | 17 серпня 2009 12:17 |
| Відновлення Windows не спрацюють | Zanginator | Операційні системи Windows | 4 | 17 лютого 2008 11:29 |
| Звук не працює Windows після установки? | gavalisk | Мультимедіа & кодеки | 5 | 24 вересня 2007 04:11 |
| Моя Windows XP Screen Saver не буде працювати | старіше, ніж бруд | Операційні системи Windows | 1 | 1 квітня 2007 09:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |