menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Konfigurační data a VPN v systému Windows Server 2003

Reply

Thread Nástroje
Old 8. června 2009, 12:23
Nový člen skupiny

Default Konfigurační data a VPN v systému Windows Server 2003

Nazdar,

Mám firmu, ve které je 6 PC - tři z nich se systémem WinXP Hlavní OS a ostatní jsou tři laptopy Windows Vista Home Premium Operační systém.
V této činnosti je software, který je nainstalován lokálně na každém počítači.
Přál bych si, aby vytvořily malý server s 6 až 10 uživatelů.
Požadavky na server jsou následující:
- Potřebuji software bude na serveru a každý uživatel bude mít přístup k jeho prostřednictvím svého PC.
- Potřebuji VPN připojení, že všechny notebooky se připojit do domény, a to prostřednictvím práce na software.

Vím, že se musí stavět uspořádané pole v AD, ve kterém uvidíme spravovat všechny uživatele, tak jsem chtěl vědět, jestli můžu dostat více informací o tom, co bych měl vědět před použitím tohoto přechodu. Kromě toho, co potřebuji vědět, s cílem nastavit potřebné věci?
Já vím, AD a objektu, ale budu rád, až si návod na to, co potřebuji, aby si všimli?

Díky moc všem.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 steveballmer Operační systémy Windows 0 12 června 2009 01:02
Terminálový server se přihlásit - Windows 2003 server gideon112 Operační systémy Windows 0 5. červen 2009 23:52
Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo dmb Operační systémy Windows 0 20. května 2009 13:40
Windows Server 2003 Setup bigyin Operační systémy Windows 2 20. května 2008 02:54
Windows Server 2003 kgilmore Operační systémy Windows 3 20. listopadu 2007 13:24
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.