μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Ημερομηνία & configuratin VPN στον Windows Server 2003

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Ιουνίου 2009, 12:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ημερομηνία & configuratin VPN στον Windows Server 2003

Γεια σου,

Έχω μια επιχείρηση στην οποία υπάρχουν 6 υπολογιστές - τρία από αυτά είναι ανοιχτά WinXP Home OS και τα άλλα τρία laptops τα Windows Vista Home Premium Operating System.
Σε αυτό το επιχειρηματικό υπάρχει λογισμικό το οποίο είναι εγκατεστημένο τοπικά σε κάθε υπολογιστή.
Θέλω να δημιουργήσει ένα μικρό server με 6 έως 10 χρήστες.
Τα αιτήματα των server είναι τα εξής:
- Θέλω το λογισμικό θα είναι στον server και κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο σύστημα μέσω του pc.
- Θέλω μια σύνδεση VPN ότι όλοι οι φορητοί υπολογιστές θα συνδεθούν με τον τομέα μέσα από αυτό και οι εργασίες για το λογισμικό.

Ξέρω ότι πρέπει να οικοδομήσουμε μια οργανωμένη σειρά του AD, στην οποία θα διαχειρίζεται το σύνολο των χρηστών, ώστε θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για το τι θα πρέπει να γνωρίζουν πριν από την εφαρμογή αυτής της μετάβασης. Επιπλέον, αυτό που χρειάζεται να ξέρω για να ρυθμίσετε τα απαραίτητα πράγματα;
Ξέρω AD και GPO αλλά εγώ θα χαρούμε να λάβετε οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να το προσέξει;

Ευχαριστώ πολύ για όλα.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.