kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Dátum és VPN configuratin Windows Server 2003

Reply

Téma eszközök
Old Június 8. 2009, 12:23
Új tag Csoport

Default Dátum és VPN configuratin Windows Server 2003

Szia,

Van egy vállalkozás, ahol 6 db's - hárman futnak WinXP Home operációs rendszer és a másik három laptopok Windows Vista Home Premium operációs rendszer.
Ebben az üzleti van egy olyan szoftver, amely minden helyben telepített számítógépére.
Szeretnék létrehozni egy kis szerver, 6 és 10 felhasználónak.
Az igényeket a szerver a követ:
- Szükségem van a szoftver lesz a szerveren és minden felhasználó férhet hozzá, hogy keresztül saját pc.
- Szükségem van egy VPN-kapcsolat, hogy a laptopok kapcsolódik a domain át rajta, és a szoftvert.

Tudom, hogy kell építeni egy szervezett tömbben az AD, amelynek én az összes, a felhasználók így akartam, hogy tudják, ha nem kap több információ, amit tudnod kell, mielőtt ezt az átmenetet. Sőt, mit kell tudni, hogy állítsd be a szükséges dolgokat?
Tudom, AD és GPO de én leszek boldog, hogy milyen irányban van szükség a nyilatkozat?

Köszönet egy csomó minden.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 steveballmer A Windows operációs rendszerek 0 12. június 2009 01:02
Terminal Server nem belépés - Windows 2003 Server gideon112 A Windows operációs rendszerek 0 5. jún 2009 23:52
Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el DMB A Windows operációs rendszerek 0 20. május 2009 13:40
Windows Server 2003 telepítő bigyin A Windows operációs rendszerek 2 20. május 2008 02:54
Windows Server 2003 kgilmore A Windows operációs rendszerek 3 20. november 2007 13:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.