![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Labas,
Turiu įmonės, kurioje yra 6 PK - trys iš jų veikia WinXP Home OS ir kitos trys nešiojamieji kompiuteriai Windows Vista Home Premium operacinė sistema. Šio verslo yra programinė įranga, kuri yra sumontuota vietoje ant kiekvieno kompiuterio. Noriu sukurti nedidelį serverį su 6 iki 10 vartotojų. Iš serverio reikalavimų yra laikomasi: - Man reikia programinė įranga bus serveriu ir kiekvienas vartotojas galės prieiti per savo PC. - Man reikia VPN, kad visi nešiojamieji kompiuteriai bus sujungti į domeną per jį ir darbo programinė įranga. Aš žinau, kad reikia sukurti organizuotas masyvas AD kurių aš valdyti visus vartotojus, kad aš norėjau sužinoti, ar aš galiu gauti daugiau informacijos apie tai, ką reikia žinoti prieš taikydama šį perėjimą. Be to, ką man reikia žinoti, norint nustatyti būtinus dalykus? Žinau AD ir prokuratūra, o aš mielai gauti nurodymus apie tai, ką man reikia pastebėti? Labai ačiū visiems. |