![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am o afacere în care există 6 PC's - trei dintre ele se execută WinXP Home OS şi celelalte sunt de trei laptop-uri Windows Vista Home Premium sistem de operare. În această afacere nu este un program care este instalat pe plan local pe fiecare computer. Îmi doresc să creeze un mic server, cu 6 la 10 de utilizatori. Cererea de pe server sunt la fel de urmat: - Am nevoie de software-ul va fi pe server si de fiecare utilizator va putea accesa prin intermediul lui / ei bucăţi. - Am nevoie de o legatura de VPN că toate laptop-uri se va conecta la domeniu prin ea şi de lucru cu privire la software-ul. Ştiu că eu trebuie să construim o matrice organizat în AD, în care voi gestiona toţi utilizatorii, aşa că am vrut să ştiu dacă pot obţine mai multe informaţii despre ceea ce trebuie să ştiu înainte de a aplica această tranziţie. Mai mult decât atât, ceea ce trebuie să ştiu, pentru a configura necesare lucruri? Ştiu AD şi GPO, dar voi fi fericit pentru a obţine de pe ceea ce am nevoie pentru a observa? Multumesc mult la toate. |