![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám firmu, v ktorej je 6 PC - tri z nich sa systémom WinXP Hlavná OS a ostatné sú tri laptopy Windows Vista Home Premium Operačný systém. V tejto činnosti je softvér, ktorý je nainštalovaný lokálne na každom počítači. Prial by som si, aby vytvorili malý server s 6 až 10 užívateľov. Požiadavky na server sú nasledujúce: - Potrebujem software bude na serveri a každý užívateľ bude mať prístup k jeho prostredníctvom svojho PC. - Potrebujem VPN pripojenie, že všetky notebooky sa pripojiť do domény, a to prostredníctvom práce na softvér. Viem, že sa musí stavať usporiadané pole v AD, v ktorom uvidíme spravovať všetkých používateľov, tak som chcel vedieť, či môžem dostať viac informácií o tom, čo by som mal vedieť pred použitím tohto prechodu. Okrem toho, čo potrebujem vedieť, s cieľom nastaviť potrebné veci? Já vím, AD a objektu, ale budem rád, až si návod na to, čo potrebujem, aby si všimli? Díky moc všetkým. |