manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Izbrisano temp datoteka - Ne mogu se spojiti na internet

Reply

Thread Tools
Old 10. lipnja 2009, 05:12
Novi član grupe

Default Izbrisano temp datoteka - Ne mogu se spojiti na internet

Ja deleated je temp mape na moj računalo i sad ne mogu spojiti na internet. Ive 'pokušao instalirati novi webbrowser, ali to ne može dovršiti obrok jer kaže da ne može spojiti na internet. Ništa nije u redu s vezom, pokušao sam s drugim računalima. Imam vidik. Što mi je činiti?
/ Sara
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Bok! Web Vids Don't Work Čak i sa Privremene Izbrisati Kartoteka i najnoviji Flash Zakia Web Browsers & FTP Klijenti 0 8. listopada 2009 10:20
Pitanje o temp internet files neće biti kreirana tema .... olig Web Browsers & FTP Klijenti 0 2. lipnja 2009 23:23
Delete Temp slikovne datoteke cam150811 Općenito Software Chat 7 4. ožujak 2009 12:08
Izbrisanih datoteka CodeFreakC Windows Operating Systems 2 31. srpnja 2008 08:59
Izbriši izbrisanih datoteka? Xeon Općenito Software Chat 3 21. lipnja 2008 06:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.