mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Išbraukta temp failus - Negaliu prisijungti prie interneto

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 10, 2009, 05:12
Naujas Narys

Default Išbraukta temp failus - Negaliu prisijungti prie interneto

Aš deleated temp katalogus į savo kompiuterį ir dabar negaliu prisijungti prie interneto. Aš bandė įdiegti naują WebBrowser, tačiau jis negali visiškai išsimokėtinai, nes ji sako, kad negali prisijungti prie interneto. Nieko nėra blogo ryšio, bandžiau su kitais kompiuteriais. Turiu Vista. Ką man daryti?
/ Sara
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Labas! Tinklalapis Vids Negalima dirbti net su ištrintus Temp failus ir naujausią Flash Zakia Naršyklėms & FTP Klientai 0 8 spalis 2009 10:20
Klausimas Temp Internet Files negali būti sukurtas klausimas .... olig Naršyklėms & FTP Klientai 0 2 birželis 2009 23:23
Ištrinti Temp Vaizdo failai cam150811 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 4 kovas 2009 12:08
Panaikintus failus CodeFreakC Windows "operacinės sistemos 2 31 liepa 2008 08:59
Pašalinti ištrintus failus? Xeon BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 Birželis 21, 2008 06:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.