![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš deleated temp katalogus į savo kompiuterį ir dabar negaliu prisijungti prie interneto. Aš bandė įdiegti naują WebBrowser, tačiau jis negali visiškai išsimokėtinai, nes ji sako, kad negali prisijungti prie interneto. Nieko nėra blogo ryšio, bandžiau su kitais kompiuteriais. Turiu Vista. Ką man daryti? / Sara |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Labas! Tinklalapis Vids Negalima dirbti net su ištrintus Temp failus ir naujausią Flash | Zakia | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | 8 spalis 2009 10:20 |
| Klausimas Temp Internet Files negali būti sukurtas klausimas .... | olig | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | 2 birželis 2009 23:23 |
| Ištrinti Temp Vaizdo failai | cam150811 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 4 kovas 2009 12:08 |
| Panaikintus failus | CodeFreakC | Windows "operacinės sistemos | 2 | 31 liepa 2008 08:59 |
| Pašalinti ištrintus failus? | Xeon | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Birželis 21, 2008 06:29 |
| Temos įrankiai | |
| |