![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I deleated w temp. folderów na moim komputerze i nie mogę połączyć się z internetem. I've tried zainstalować nowe internetowej, ale nie może ukończyć rata ponieważ mówi, że nie może połączyć się z internetem. Nie ma nic złego połączenia, I've tried z innych komputerów. Mam Vista. Co mam zrobić? / Sara |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Cześć! Strona WWW Vids Nie działają nawet z usuniętymi Temp Files i Flash Najnowsze | Zakia | Przeglądarki WWW i FTP Klienci | 0 | 8 października 2009 10:20 |
| Pytanie o temp. pliki internetowe nie mogą być tworzone problem .... | olig | Przeglądarki WWW i FTP Klienci | 0 | 2 czerwca 2009 23:23 |
| Usuń Temp plików graficznych | cam150811 | Ogólne Oprogramowanie Czat | 7 | 4 marca, 2009 12:08 |
| Skasowane pliki | CodeFreakC | Windows Operating Systems | 2 | 31 lipca 2008 08:59 |
| Usuń skasowane pliki? | Xeon | Ogólne Oprogramowanie Czat | 3 | 21 czerwca 2008 06:29 |
| Narzędzia wątku | |
| |