menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Vypúšťa sa temp súbory - Nedá sa pripojiť k internetu

Reply

Thread Tools
Old 10. júna 2009, 05:12
Nový člen skupiny

Default Vypúšťa sa temp súbory - Nedá sa pripojiť k internetu

I deleated Temp priečinkov v počítači, a teraz sa nemôže pripojiť k internetu. Som sa pokúsil nainštalovať novú WebBrowser, ale nemôžete inštaláciu dokončiť, pretože hovorí, že sa nemôže pripojiť k internetu. Nič nie je zlé spojenie, som sa pokúsil s inými počítačmi. Mám Vista. Čo mám robiť?
/ Sara
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nazdar! Webová stránka Vids Nechcem Work I s zrušený Temp súbory a najnovšie Flash Zaki Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 8.října 2009 10:20
Otázka o dočasné súbory internetu nie je vytvorený problém .... oligo Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 2. júna 2009 23:23
Zmazať Temp Image Súbory cam150811 Všeobecné Software Chat 7 4. marec 2009 12:08
Zmazaných súborov CodeFreakC Operačné systémy Windows 2 31. Júl 2008 08:59
Odstrániť zmazané súbory? Xeon Všeobecné Software Chat 3 21. júna 2008 06:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.