az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Silinmiş geçici dosyaları - internete bağlanmak Cannot

Reply

Konu Araçları
Old 10 Haziran 2009, 05:12
Yeni Üye Grubu

Default Silinmiş geçici dosyaları - internete bağlanmak Cannot

Ben bilgisayar ve ısı klasörler deleated şimdi internet bağlanamıyorum. Yeni bir internet gezgini yükleme denedim, ancak taksit tam değildir çünkü bu internete bağlanmak değil diyor. Hiç bağlantı ile diğer bilgisayarlarla denedim yanlış. Ben uzak manzara var. Ne yapmalıyım?
/ Sara
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merhaba! Website Vids bile Silindi Temp Files ve son Flash ile Don't Work Zakia Web Tarayıcılar & FTP istemci 0 8 Ekim 2009 10:20
Soru hakkında ısı İnternet .... sorunu oluşturulur olmayan dosyalara olig Web Tarayıcılar & FTP istemci 0 2. Haziran 2009 23:23
Sil Sıcaklık Resim Dosyaları cam150811 Yazılım Genel Sohbet 7 Mar 2009 4. 12:08
Silinmiş dosyaları CodeFreakC Windows İşletim Sistemleri 2 31. Temmuz 2008 08:59
Silinmiş dosyaları sil? Xeon Yazılım Genel Sohbet 3 21. Haziran 2008 06:29
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından