![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, Направих няколко планирани задачи (като се използва стандартен прозорец нещо) преди няколко седмици назад като тест - и двете, определени като съобщения се появяват винаги, когато се регистрирам .. Това е невероятно досаден .. най-вече защото съобщение гласи нещо общо с: "Комплексни системи са установили сте неразрешен потребителя и електронен сигнал е изпратен в полицията, трябва да премахнете себе си от този компютър незабавно." Аз нека ми брат използването на компютъра ми за някои домашни вчера, и той се обърна и го откачи ![]() Но неговите досадни мен, както и аз просто искам да ги изтриете .. Обади ми се dum, но не мога да си как! ![]() Моля, помогнете! |
|
| |||
| |||
| Тук
|
|
| |||
| |||
| Папката съдържа само задачата "Проверка за актуализации" и. TXT, съдържаща списък на описаните задачи. Всяко повече идеи? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Winxp начало SP.3 насрочено задача услуга, няма да започнете | P5200 | Windows операционни системи | 1 | 14 Jan 2009 08:24 |
| Task Scheduler | duskmon10 | Общи Софтуер Чат | 1 | 8мо Sep 2008 00:13 |
| Насрочен Задача Въпрос | Клейтън | Общи Софтуер Чат | 7 | 9 май 2008 г. 17:04 |
| Насрочен изгори до CD? | coolsafe | Общи Софтуер Чат | 1 | 10 Jan 2008 21:31 |
| Може да отворите Задача Ръководител | ImSoLost | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 19 | 6 януари 2008 12:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |