Hey όλα,
Έκανα ένα ζευγάρι των προγραμματισμένων εργασιών (με βάση το τυποποιημένο πράγμα παράθυρα) μια-δυο εβδομάδες πίσω ως δοκιμή - τόσο που, όπως τα μηνύματα να εμφανίζονται κάθε φορά που θα συνδεθείτε ..
Αυτό είναι πλέον εξαιρετικά ενοχλητικό .. ειδικά επειδή το μήνυμα που λέει κάτι να κάνει με:
"Σύνθετα συστήματα έχουν προσδιοριστεί είστε χρήστης ανεπίτρεπτη και σε ηλεκτρονική καταχώρηση έχει σταλεί στην αστυνομία, βγάλτε τον εαυτό σας από αυτό τον υπολογιστή αμέσως."
Άφησα τον αδελφό μου χρήση υπολογιστή μου για κάποια δουλειά χθες, και την μετέτρεψε σε και freaked
Αλλά μου την ενοχλητική, αλλά και θα ήθελα απλώς να διαγράψετε .. Call me dum αλλά δεν μπορώ να επεξεργαστεί τον τρόπο!
Παρακαλώ βοηθήστε!
Ψύξη: Χρηματιστήριο | Network / Internet: Gigabit LAN, FireWire & WG111v2 | Monitor (ες): 2 x Acer P193WAd | Operating System (s): XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64 |