manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Brisanje zakazani zadatak na Vidik

Reply

Thread Tools
Old 12 svi 2008, 10:21
Donatorska Grupa

Default Brisanje zakazani zadatak na Vidik

Hej svima,

Sam napravio par rasporedu zadataka (korištenjem standardnih Windows stvar) par tjedana nazad kao test - kako postaviti kao poruka da se pop up svaki put kad se ulogiram ..

To je sad nevjerojatno dosadne .. pogotovo jer je poruci nešto za napraviti sa:

"Kompleksni sustavi su odlučni ste neovlaštenog korisnika i elektroničkih upozorenja poslana je na policiji, ukloniti s ovog računala immediatly."

I neka se brate moj računalo koristiti za neke domaće jučer, a on se okrenu i to na išaran

No, njegova smeta mi i kao JA pravedan ištanje to izbrisati njima .. Call me dum ali ne mogu raditi kako!

Please help!
Old 12 svi 2008, 11:00
Moderator / ica grupe

Ovdje
  1. Na izborniku Start kliknite na My Computer
  2. Pod Tvrdi diskovi, kliknite na Local Disk (C:)
  3. Dvokliknite mapu Windows
  4. Dvokliknite mapu Zadaci
U mapi će sadržavati popis zadataka koje su na rasporedu za pokrenuti automatski. Jednostavno kliknite na prečac i pritisnite brisanje da biste izbrisali rasporedu zadatak ako više nije potrebna.

Old 12 svi 2008, 11:06
Donatorska Grupa

Mapa sadrži samo zadatak "Provjeri ažuriranja" i. Txt sadrži popis rasporedu zadatke. Više ideje?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
WinXP home SP.3 rasporedu zadatak usluga neće početi P5200 Windows Operating Systems 1 14 siječanj 2009 08:24
Task Scheduler duskmon10 Općenito Software Chat 1 8. Sep 2008 00:13
Scheduled Task Pitanje Clayton Općenito Software Chat 7 9. svibanj 2008 17:04
Planirana spali na cd? coolsafe Općenito Software Chat 1 10 siječanj 2008 21:31
Ne možete otvoriti Task Manager ImSoLost Virus, Spyware i sigurnost 19 6. siječanj 2008 12:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.