![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, Sam napravio par rasporedu zadataka (korištenjem standardnih Windows stvar) par tjedana nazad kao test - kako postaviti kao poruka da se pop up svaki put kad se ulogiram .. To je sad nevjerojatno dosadne .. pogotovo jer je poruci nešto za napraviti sa: "Kompleksni sustavi su odlučni ste neovlaštenog korisnika i elektroničkih upozorenja poslana je na policiji, ukloniti s ovog računala immediatly." I neka se brate moj računalo koristiti za neke domaće jučer, a on se okrenu i to na išaran ![]() No, njegova smeta mi i kao JA pravedan ištanje to izbrisati njima .. Call me dum ali ne mogu raditi kako! ![]() Please help! |
|
| |||
| |||
| Ovdje
|
|
| |||
| |||
| Mapa sadrži samo zadatak "Provjeri ažuriranja" i. Txt sadrži popis rasporedu zadatke. Više ideje? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| WinXP home SP.3 rasporedu zadatak usluga neće početi | P5200 | Windows Operating Systems | 1 | 14 siječanj 2009 08:24 |
| Task Scheduler | duskmon10 | Općenito Software Chat | 1 | 8. Sep 2008 00:13 |
| Scheduled Task Pitanje | Clayton | Općenito Software Chat | 7 | 9. svibanj 2008 17:04 |
| Planirana spali na cd? | coolsafe | Općenito Software Chat | 1 | 10 siječanj 2008 21:31 |
| Ne možete otvoriti Task Manager | ImSoLost | Virus, Spyware i sigurnost | 19 | 6. siječanj 2008 12:28 |
| Thread Tools | |
| |