mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Išbraukiant numatytas užduotis ant Vista

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 12, 2008, 10:21
Donorų grupės

Hey all,

Aš paskirti užduotis pora (naudojant standartines Windows dalykas), kelias savaites atgal pora kaip testas - tiek Set as pranešimus į pop-up kai aš prisijungti ..

Tai dabar neįtikėtinai erzina .. ypač dėl pranešimą rašoma kažką daryti su:

"Kompleksiniai sistemos nustatomas esate neleistino vartotojo ir elektroninių perspėjimas buvo nusiųstas į policiją, pašalinti save iš šio kompiuterio immediatly."

Leidau mano brolis naudotis kompiuteriu kai namų vakar, ir jis pasuko ją ir Pstry

Bet jos erzina mane, taip pat ir aš tik noriu, kad jas pašalinti .. Call me dum bet aš negaliu dirbti, kaip!

Please help!
Old Gegužė 12, 2008, 11:00
Moderatorius Grupė

Čia
  1. Meniu Pradėti spustelėkite Mano kompiuteris
  2. Pagal kietieji diskai, spauskite ant Local Disk (C:)
  3. Dukart spustelėkite aplanką Windows,
  4. Dukart spustelėkite aplanką Užduotys
Aplankas bus pateikta užduotis, turite planuojama paleisti automatiškai, sąrašas. Tiesiog paspauskite nuorodą ir paspauskite klavišą DELETE ištrinti numatytas užduotis, jei jums daugiau nereikia.

Old Gegužė 12, 2008, 11:06
Donorų grupės

Kataloge yra tik uždavinys "Check for updates" ir. Txt sudėtyje yra į oficialų sąrašą įtrauktų užduočių sąrašą. Bet daugiau idėjų?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.