Hey all,
Es pāris regulārās uzdevumus (izmantojot standarta Windows lieta), pāris nedēļas atpakaļ tests - abi kopums, kas ziņojumus uznirstošs kad varu pieslēgties ..
Tā šobrīd ir ārkārtīgi kaitinošas .. jo īpaši tāpēc, ziņa skan kaut ko darīt ar:
"Sarežģītas sistēmas ir noteikušas esat neatļautu lietotāju un elektronisko ziņojums nav nosūtīts policijas izņemt sevi no šī datora uzreiz."
I let mans brālis izmantot savu datoru, kādu mājasdarbu vakar, un viņš pagriezās to un freaked
Bet tā kaitinošas mani kā labi, un es tikai vēlos, lai tos dzēstu .. Call me dum, bet es nevaru strādāt, kā!
Please help!
Processor (s): Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz | Motherboard: Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10) | RAM Operatīvā atmiņa: PNY XLR8 4GB @ 1066MHz | Graphics Card (s): PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB |
Sound Card:
| Hard Drive (s): Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB | Optical Drive (s): LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B | Case / PSU: Antec Sonata III & Earthwatts 500W |
Dzesēšana: Stock | Tīkla / Internets: Gigabit LAN, FireWire & WG111v2 | Monitor (s): 2 x Acer P193WAd | Operating System (s): XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64 |