menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Smazání plán na Vista

Reply

Thread Tools
Old 12. mája 2008, 10:21
Darcu Skupina

Default Smazání plán na Vista

Ahoj všetkým,

Urobil som pár naplánovaných úloh (pomocou štandardného okna vec) a pár týždňov späť ako test - ako nastaviť ako správ pop až keď som sa prihlásiť ..

To je teraz neuveriteľne otravné .. najmä preto, že správu prečíta niečo do činenia s:

"Komplexné systémy majú stanovený ste neregistrovaného užívateľa a elektronický záznam bol odovzdaný polícii, odstráni sa z tohto počítača taká."

Nechal som môj brat použiť počítač pre niektoré domáce včera, a on sa ho a Podivínský

Ale jeho otravné aj mňa a ja chcem len vymazať .. Zavolaj mi dum ale nemôžem pracovať, ako!

Prosím pomôžte!
Old 12. mája 2008, 11:00
Moderátor skupiny

Tady
  1. Z ponuky Štart, kliknite na Tento počítač
  2. Podľa pevných diskov, kliknite na Lokálny disk (C:)
  3. Double-kliknite na priečinok Windows
  4. Double-kliknite na priečinok Úlohy
Zložka bude obsahovať zoznam úloh máte naplánované automatické spustenie. Jednoducho kliknite na odkaz a stlačte tlačidlo zmazať zmazať naplánované úlohy, ak ste už potrebovať.

Old 12. mája 2008, 11:06
Darcu Skupina

Zložka obsahuje iba úlohu "Skontrolovať aktualizácie" a. Txt obsahujúce zoznam naplánovaných úloh. Nejaké ďalšie nápady?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Winxp domov SP.3 naplánované úlohy službu nedá spustiť P5200 Operačné systémy Windows 1 14. januára 2009 08:24
Plánovač úloh duskmon10 Všeobecné Software Chat 1 8. September 2008 00:13
Naplánované úlohy Otázka Clayton Všeobecné Software Chat 7 9. mája 2008 17:04
Plánovaný vypáliť na CD? coolsafe Všeobecné Software Chat 1 10. januára 2008 21:31
Nemožno otvoriť Správcu úloh ImSoLost Virus, spyware a bezpečnosť 19 6. januára 2008 12:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.