![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Urobil som pár naplánovaných úloh (pomocou štandardného okna vec) a pár týždňov späť ako test - ako nastaviť ako správ pop až keď som sa prihlásiť .. To je teraz neuveriteľne otravné .. najmä preto, že správu prečíta niečo do činenia s: "Komplexné systémy majú stanovený ste neregistrovaného užívateľa a elektronický záznam bol odovzdaný polícii, odstráni sa z tohto počítača taká." Nechal som môj brat použiť počítač pre niektoré domáce včera, a on sa ho a Podivínský ![]() Ale jeho otravné aj mňa a ja chcem len vymazať .. Zavolaj mi dum ale nemôžem pracovať, ako! ![]() Prosím pomôžte! |
|
| |||
| |||
| Tady
|
|
| |||
| |||
| Zložka obsahuje iba úlohu "Skontrolovať aktualizácie" a. Txt obsahujúce zoznam naplánovaných úloh. Nejaké ďalšie nápady? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Winxp domov SP.3 naplánované úlohy službu nedá spustiť | P5200 | Operačné systémy Windows | 1 | 14. januára 2009 08:24 |
| Plánovač úloh | duskmon10 | Všeobecné Software Chat | 1 | 8. September 2008 00:13 |
| Naplánované úlohy Otázka | Clayton | Všeobecné Software Chat | 7 | 9. mája 2008 17:04 |
| Plánovaný vypáliť na CD? | coolsafe | Všeobecné Software Chat | 1 | 10. januára 2008 21:31 |
| Nemožno otvoriť Správcu úloh | ImSoLost | Virus, spyware a bezpečnosť | 19 | 6. januára 2008 12:28 |
| Thread Tools | |
| |