мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Брисање заказани задатак на Видик

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12 сви 2008, 10:21
Донаторска Група

Хеј свима,

Сам направио пар распореду задатака (коришћењем стандардних Уиндоус ствар) пар недеља назад као тест - како поставити као порука да се поп уп сваки пут кад се улогирам ..

То је сад невероватно досадне .. поготово јер је поруци нешто радити са:

"Комплексни системи су одлучни сте неовлашћеног корисника и електронских упозорења послата је на полицији, уклоните са овог рачунара иммедиатлы."

И нека се брате мој рачунар користити за неке домаће јучер, а он се окрену и то на ишаран

Но, његова смета ми и као ЈА праведан оскудица за избрисати њима .. Цалл ме дум али не могу да раде како!

Плеасе хелп!
Old 12 сви 2008, 11:00
Модератор / ица групе

Овде
  1. На менију Старт, кликните на Мы Цомпутер
  2. Под Тврди дискови, кликните на Лоцал Диск (Ц:)
  3. Двапут кликните на фасциклу Уиндоус
  4. Двапут кликните на фасциклу Задаци
У фасцикли ће да садржи листу задатака које су на распореду за покренути аутоматски. Једноставно кликните на пречицу и притисните брисање да бисте обрисали распореду задатак ако више није потребна.

Old 12 сви 2008, 11:06
Донаторска Група

Мапа садржи само задатак "Провери исправке" и. ткст садржи листу распореду задатке. Више идеје?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц