менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Видалення запланованої завдання по Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 травня 2008, 10:21
Донор групи

Всім привіт,

Я зробив пару призначених завдань (використовуючи стандартні речі Windows) пару тижнів тому в якості випробування - як встановити як повідомлень в спливаючих всякий раз, коли я входжу на ..

Тепер це неймовірно дратує .. особливо тому, що говориться в листі щось зробити з:

"Комплексні Системи визначається ви несанкціонованих користувачів та електронного оповіщення були відправлені в поліцію, видалити себе з цього комп'ютер негайно".

Я дозволяю моєму братові використовувати свій комп'ютер для деяких домашніх завдань вчора, і він повернув її і злякалися

Але його дратує мене, як добре, і я просто хочу, щоб видалити їх .. Зателефонуйте мені дум, але я не можу працювати, як!

Будь ласка, допоможіть!
Old 12 травня 2008, 11:00
Модератор групи

Тут
  1. З меню "Пуск", виберіть "Мій комп'ютер"
  2. Під жорсткі диски, натисніть на локальному диску (C:)
  3. Двічі клацніть папку Windows
  4. Двічі клацніть папку Завдання
Папка буде містити перелік завдань, які ви запланували на автоматичний запуск. Просто клацніть посилання та натисніть кнопку Видалити, щоб видалити призначений завдання, якщо вам більше не потрібно.

Old 12 травня 2008, 11:06
Донор групи

Папка містить тільки задачу "Перевірити наявність оновлень" і. TXT містить список запланованих завдань. Будь-які нові ідеї?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.