![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Купих си серията Compaq PP2130 лаптопа от моя приятел, но всичките му сметки са все още на нея, тя вече е заличава всичко по сметката, но аз не знам как да изтриете сметката като нито един от нас да я парола. Има ли начин да изтриете сметката, без да влизат в тях? Моля, помогнете, много оценявам. |
|
| |||
| |||
| Как като тя заличава всичко по сметката, без да знае паролата?, Аз съм при вас невъзможен достъпа до компютъра, на администраторски акаунт? Ако е така - Google safemode или просто да рестартирате компютъра си и кран "F8" и използвайте клавишите със стрелки, за да намерите safemode опция. Safemode ще ви позволи да използва скрит администраторски акаунт за промяна / изтриване на пароли или сметки, предоставящи там не е бил определен за тази парола към. |
|
| |||
| |||
| Аз предлагам, ако не е проблем само на компютъра формат Това ще изтрие всичко, надявам се, че не е важно данни на компютъра, както току-що сте закупили него. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или си ръце на копие на "The Ultimate Обувка CD" и въведете паролата за възстановяване! Там можете да го смените с това, което искате да влезете в профила и го махна.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Vista потребителски профили децата си сметки | shawn4800 | Windows операционни системи | 3 | 6 януари 2009 11:05 |
| Windows потребителски профили | conaghan | Windows операционни системи | 1 | 6 декември 2007 06:12 |
| Проблем Смяна на потребителски сметки | johnnydav | Windows операционни системи | 19 | 1-во Nov 2007 13:56 |
| Потребителски профили | cheddon | Windows операционни системи | 8 | 25 Окт 2007 13:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |