![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Koupil jsem notebook Compaq řady PP2130 od mého přítele, ale všechny své účty jsou stále na ni, ona již odstraněna vše v úvahu, ale nevím, jak odstranit tento účet, pokud ani jeden z nás má svého hesla. Existuje způsob, jak odstranit tento účet, aniž by to?
Prosím pomozte, velmi oceňovány. |
|
|
|||
|
|||
|
Jak jako ona vypouští vše o účtu bez znalosti hesla?, Jsem vám za předpokladu, převýšení příslušenství počítače na účet správce? pokud ano - Google safemode nebo jen restartovat počítač a klepnutím na 'f8' a použijte tlačítka se šipkami k nalezení safemode možnost. Safemode vám umožní využít skryté Správce účtu změnit / smazat hesla a účty, které poskytují tam nebyl heslo nastavit pro to.
|
|
|
|||
|
|||
|
Navrhuji Pokud neexistuje žádný problém, jen formát počítač bude odstranit vše, doufám, že neexistuje žádná důležitá data z počítače, pokud jste je zakoupili.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nebo si ruce na kopii "The Ultimate Zavádecí CD" a zadejte heslo obnovy! Zde můžete změnit to, co chcete, pak zadejte účet a vyjměte ji.