μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Διαγραφή λογαριασμών χρηστών των Windows

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31ης Μαΐου 2009, 13:58
Νέο Μέλος Ομάδα

Αγόρασα ένα laptop Compaq PP2130 σειρές από τον φίλο μου, αλλά όλους τους λογαριασμούς είναι ακόμη σε αυτό, έχει ήδη διαγράφονται τα πάντα σχετικά με το λογαριασμό, αλλά δεν ξέρω πώς να διαγράψει τον λογαριασμό του, όπως δεν μας έχουν το password. Υπάρχει τρόπος για να διαγράψετε το λογαριασμό χωρίς να εισαχθούν στον τομέα αυτό;
Παρακαλώ βοηθήστε, εκτίμησα πολύ.
Old 31ης Μαΐου 2009, 15:57
Ομάδα Δωρητών

Πώς καθώς διαγράφονται τα πάντα σχετικά με το λογαριασμό, χωρίς να γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασης;, είμαι υποθέτοντας μπορείτε επίκλισης προσχώρηση του υπολογιστή σε ένα λογαριασμό διαχειριστή; αν ναι - Google safemode ή απλά κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και επιλέξτε 'F8' και χρησιμοποιήστε τα βέλη για να βρείτε το safemode επιλογή. SafeMode θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το κρυφό λογαριασμό διαχειριστή για να αλλάξετε / διαγράψετε τους κωδικούς πρόσβασης ή λογαριασμούς, εφόσον δεν έχει έναν κωδικό πρόσβασης που έχουν τεθεί για να το.
Old 2 του Ιουνίου 2009, 02:03
Μέλος Ομάδα

Προτείνω, εάν δεν υπάρχει πρόβλημα απλώς η μορφή αυτού του υπολογιστή θα διαγράψει τα πάντα, ελπίζω ότι δεν υπάρχουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με υπολογιστή, όπως μόλις αγοράσει.
Old 2 του Ιουνίου 2009, 05:04
Banned Ομάδα

Ή έχετε τα χέρια σας σε ένα αντίτυπο του "The Ultimate Boot CD" και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ανάκτηση! Εκεί μπορείτε να το αλλάξετε σε ό, τι θέλετε, στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον λογαριασμό και να την καταργήσετε.

Το σύστημά μου: ProGear Custom

Processor (s):
AMD Phenom2 955
Motherboard:
Asus P5Q SE / R
Μνήμες:
4GB PC2 6400
Κάρτα γραφικών (ες):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
4 500GB Seagate Barracudas
Optical Drive (s):
2 Samsung DVD / CD
Υπόθεση / PSU:
700w Thermaltake 50784
Ψύξη:
Network / Internet:
Cable 10up 1 καθορίζονται
Monitor (ες):
3 Westing House 22 "
Operating System (s):
Vista Ultimate, τα Windows 7
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.