![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja kupio tvrtke Compaq PP2130 series laptop od moj prijatelj, ali sve svoje račune i dalje su na nju, ona je već izbrisana sve na račun, ali JA dont 'znati kako to izbrisati račun kao ni od nas su joj lozinku. Postoji li način za brisanje korisničkog računa bez upisivanja to? Please help, mnogo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Kako je ona sve obrisane na računu ne znajući lozinku?, Im 'pretpostavljiv li licemjerje pristup računalu na administratorski račun? ako je tako - Google safemode ili ponovo pokrenuti računalo i točeno "F8" i koristiti tipke sa strelicama da biste pronašli safemode opciju. Safemode će vam omogućiti da koristite administratorski račun skrivene za promjenu / brisanje lozinke ili računa, pod uvjetom da nije bilo postavili lozinku za taj to. |
|
| |||
| |||
| Predlažem da ako nema problema samo formatirati računalo ovo će izbrisati sve, nadam se da nema važnih podataka na računalu kao što ste upravo kupili ga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili dobiti vaše ruke na kopiju "The Ultimate Boot CD-a" i upišite lozinku za oporavak! Tamo možete promijeniti u ono što želite onda ući u obzir i ukloniti ga.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vidik Korisnički računi djecu vlastitim računima | shawn4800 | Windows Operating Systems | 3 | 6. siječanj 2009 11:05 |
| Windows korisnik računi | conaghan | Windows Operating Systems | 1 | 6. prosinac 2007 06:12 |
| User Accounts problem Promjena | johnnydav | Windows Operating Systems | 19 | 1. studeni 2007 13:56 |
| Korisnički računi | cheddon | Windows Operating Systems | 8 | 25. listopad 2007 13:47 |
| Thread Tools | |
| |