kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Törlése a Windows felhasználói fiókok

Reply

Téma eszközök
Old Május 31 2009, 13:58
Új tag Csoport

Vettem egy Compaq sorozat PP2130 laptop a barátom, de minden vele számlákat még rá, ő már mindent el kell hagyni a számlán, de nem tudom, hogyan kell törölni a számlán sem mi volna a jelszót. Van-e olyan módon, hogy törli a számla nélkül ez?
Kérem, segítsen, much appreciated.
Old Május 31 2009, 15:57
Donor Group

Hogyan, mikor hagyni mindent a számla a jelszó ismerete nélkül?, Feltételezve, hogy én vagyok te cant acces a számítógépre egy rendszergazdai fiókkal? Ha igen - Google safemode vagy csak újra kell indítani a számítógépet, és érintse meg a "f8", és a nyíl gombok segítségével keresse meg a safemode lehetőség. Safemode ami lehetővé teszi, hogy a rejtett rendszergazda fiókot módosítani / törölni a jelszavakat vagy számlákat, és nem kapott jelszó beállítva, hogy a.
Old Június 2 2009, 02:03
Csoport tagja

Azt javaslom, ha nincs probléma csak a számítógép ezt a formátumot fogja törölni mindent, remélem, nem fontos adatokat számítógép éppen most vásárolta meg.
Old Június 2 2009, 05:04
Tiltott Group

Vagy töltse le a kezét egy-egy példányát a "The Ultimate Boot CD", és adja meg a jelszó! Itt meg tudod változtatni, hogy mit akarsz majd a számlát, és távolítsa el azt.

My System: ProGear Custom

Processzor (ok):
AMD Phenom2 955
Alaplap:
Asus P5Q SE / R
RAM memória:
4 GB PC2 6400
Grafikus kártya (k):
GeForce 7900GTX + GeForce 8400GS
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
4 500GB Seagate Barracudas
Optikai meghajtó (k):
2 Samsung DVD / CD
Case / tápegység:
700W Thermaltake 50784
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Kábel 10up 1 Down
Monitor (ok):
3 haladás nyugat felé Ház 22 "
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate a Windows 7
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.