![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Vettem egy Compaq sorozat PP2130 laptop a barátom, de minden vele számlákat még rá, ő már mindent el kell hagyni a számlán, de nem tudom, hogyan kell törölni a számlán sem mi volna a jelszót. Van-e olyan módon, hogy törli a számla nélkül ez? Kérem, segítsen, much appreciated. |
|
| |||
| |||
| Hogyan, mikor hagyni mindent a számla a jelszó ismerete nélkül?, Feltételezve, hogy én vagyok te cant acces a számítógépre egy rendszergazdai fiókkal? Ha igen - Google safemode vagy csak újra kell indítani a számítógépet, és érintse meg a "f8", és a nyíl gombok segítségével keresse meg a safemode lehetőség. Safemode ami lehetővé teszi, hogy a rejtett rendszergazda fiókot módosítani / törölni a jelszavakat vagy számlákat, és nem kapott jelszó beállítva, hogy a. |
|
| |||
| |||
| Azt javaslom, ha nincs probléma csak a számítógép ezt a formátumot fogja törölni mindent, remélem, nem fontos adatokat számítógép éppen most vásárolta meg. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vagy töltse le a kezét egy-egy példányát a "The Ultimate Boot CD", és adja meg a jelszó! Itt meg tudod változtatni, hogy mit akarsz majd a számlát, és távolítsa el azt.