פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

מחיקת חשבונות משתמשים ב-Windows

Reply

שרשרת כלים
Old 31 במאי 2009, 13:58
קבוצת חברות חדשות

Default מחיקת חשבונות משתמשים ב-Windows

קניתי Compaq סדרה PP2130 הנייד מאת חבר שלי אבל כל החשבונות שלה עדיין על זה, יש לה כבר מחק הכל על חשבון אבל אני לא יודע איך למחוק את החשבון כמו גם של יש לנו אותה סיסמה. האם יש דרך למחוק את החשבון ללא צורך זה?
אנא עזור, הרבה appreciated.
Old 31 במאי 2009, 15:57
קבוצת תורמים

איך היא כמו כל דבר נמחק על חשבון בלי לדעת את הסיסמה?, אני בהנחה שאתה צביעות acces את המחשב על חשבון מנהל? אם כן - גוגל safemode או פשוט הפעל מחדש את המחשב ואת ברז 'F8' ו השתמש במקשי החיצים כדי למצוא את האפשרות safemode. Safemode יאפשר לך להשתמש מוסתרים מנהל חשבון כדי לשנות / או למחוק סיסמאות של חשבונות, מתן שם לא סיסמה בשביל זה כדי להגדיר.
Old 2 יוני 2009, 02:03
חבר קבוצת

אני מציע אם אין בעיה פשוט לאתחל את המחשב זה יהיה למחוק את הכל, אני מקווה שאין נתונים חשובים על המחשב כפי שיש לך רק לרכוש אותו.
Old 2 יוני 2009, 05:04
קבוצת מגורש

או קבל את ידיך על עותק של "The Ultimate Boot CD" והזן את הסיסמה התאוששות! הנה אתה יכול לשנות את זה אז מה אתה רוצה להיכנס לחשבון ולהסיר אותו.

המערכת שלי: ProGear מותאם אישית

מעבד (ים):
AMD Phenom2 955
לוח האם:
ASUS P5Q SE / R
זיכרון RAM:
4GB pc2 6400
כרטיס מסך (S):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
4 500GB Seagate Barracudas
כונן אופטי (S):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700w Thermaltake 50784
Cooling:
רשת / אינטרנט:
כבל 10up 1 למטה
צג (S):
3 Westing בית 22 "
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate, Windows 7
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.