mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Svītrot Windows lietotāju kontus

Reply

Thread Tools
Old Maijs 31, 2009, 13:58
New Member Group

Es nopirku compaq sērijas PP2130 klēpjdators no manu draugu, bet visi viņa konti joprojām ir par to, viņa jau ir jāsvītro viss uz konta, bet es nezinu, kā izdzēst kontu, jo nevienam no mums ir sava parole. Vai ir veids, kā izdzēst kontu, ievadot to?
Please help, much appreciated.
Old Maijs 31, 2009, 15:57
Donors Group

Kā viņa jāsvītro viss uz kontu nezinot paroli?, Es esmu pieņemot, ka jūs aprunāt acces datora administratora konts? ja tas tā ir - Google safemode vai vienkārši restartējiet datoru un pieskarieties 'F8 "un izmantojiet bulttaustiņus, lai atrastu safemode iespēju. Safemode ļaus Jums izmantot slēptās administratora kontu mainīt / dzēst paroles vai kontiem, paredzot, ka nav bijis paroli noteikts, ka, lai.
Old Jūnijs 2, 2009, 02:03
Loceklis

Es iesaku, ja nav problēma tikai formāts datorā tas tiks izdzēsts viss, es ceru, ka nav svarīgi dati par datoru kā jūs tikko to iegādājies.
Old Jūnijs 2, 2009, 05:04
Banned Group

Vai Jums rokas par kopiju "Ultimate Boot CD" un ievadiet paroli, reģenerācijai! Tur jūs varat mainīt to, ko vēlaties, tad ievadiet konta un noņemiet to.

Mana sistēma: ProGear Custom

Processor (s):
AMD Phenom2 955
Motherboard:
Asus P5Q SE / R
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB PC2 6.400
Graphics Card (s):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Sound Card:
Hard Drive (s):
4 500GB Seagate Barracudas
Optical Drive (s):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700w Thermaltake 50.784
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Cable 10up 1 paredzēti
Monitor (s):
3 kurss uz rietumiem House 22 "
Operating System (s):
Vista Ultimate, Windows 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.