![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kupiłem laptopa Compaq serii PP2130 z moim przyjacielem, ale wszystkie jego księgi są nadal w nim już usunięte wszystko na koncie, ale nie wiem jak usunąć konto, jak żaden z nas nie ma hasła. Czy istnieje sposób, aby usunąć konta, bez potrzeby wchodzenia do it? Proszę pomóc, much appreciated. |
|
| |||
| |||
| Jak wszystko co ona usunięta na koncie bez znajomości hasła, I'm zakładając you cant dostęp do komputera, na konto administratora? jeśli tak - Google SafeMode lub po prostu uruchom ponownie komputer i wybierz opcję "f8" i za pomocą klawiszy strzałek, aby znaleźć SafeMode opcję. SafeMode pozwoli Ci korzystać z ukrytego konta administratora do zmiany / usunięcia hasła lub rachunków, o ile nie została hasła do tego celu. |
|
| |||
| |||
| Proponuję, jeżeli nie ma żadnego problemu tylko format komputera to usunąć wszystko mam nadzieję, że nie ma istotnych danych na komputerze po prostu nabyć go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lub załóż swoje ręce na kopię "The Ultimate Boot CD" i wprowadź hasło odzysku! Nie możesz zmienić to, co chcesz a następnie wprowadź konto i usunąć.
|
| Zakładki |