az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Reply

Konu Araçları
Old 31 Mayıs 2009, 13:58
Yeni Üye Grubu

Arkadaşım, ancak bir dizi PP2130 Compaq dizüstü bilgisayar satın tüm onun hesapları hala üzerinde, o zaten her şeyi hesap silindi var ama ne de bizim gibi onun şifresine sahip hesabı silmek için bilmiyorum. Oraya girmeden hesabı silmek için bir yolu var mı?
Lütfen yardım, çok takdir.
Old 31 Mayıs 2009, 15:57
Bağış Grubu

Nasıl o şifreyi bilmeden hesap her şeyi silindi?, I cant bir yönetici hesabı üzerinden bilgisayara erişim için varsayarak mi? Bu yüzden - Google safemode veya bilgisayarınızı yeniden başlatın ve f8 've safemode seçeneği bulmak için ok tuşlarını kullanarak dokunun. Safemode Değiştirmek için şifreler veya hesapları silmek gizli yönetici hesabı kullanmak için sağlayan bir şifre olduğu için ayarlamak henüz sağlar.
Old 2 Haziran 2009, 02:03
Üye Grubu

Eğer bu her şeyi siler sadece biçimi bilgisayar problem değil ben, umarım bu bilgisayar üzerinde hiçbir önemli veri olarak sadece satın aldığınız olduğunu göstermektedir.
Old 2 Haziran 2009, 05:04
Yasak Grubu

Veya The Ultimate Boot CD "ve şifre kurtarma Bir kopyası üzerinde ellerini alın! İşte o zaman hesap ne girin ve kaldırmak için değiştirebilirsiniz.

Benim Sistemi: ProGear Özel

İşlemci (ler):
AMD Phenom2 955
Anakart:
Asus P5Q SE / R
RAM hafıza:
4GB PC2 6400
Grafik Kartı (ler):
GeForce 7900GTX ve GeForce 8400GS
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
4 500GB Seagate Barracudas
Optik Sürücü (ler):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700w Thermaltake 50784
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Kablo 10up 1 aşağı
Monitör (ler):
3 batıya Evi 22 "
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate, Windows 7
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından