менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Видалення облікових записів користувачів Windows

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 травня 2009, 13:58
Нові члени групи

Default Видалення облікових записів користувачів Windows

Я купила Compaq PP2130 серія ноутбуків від мого друга, але все ще на цьому всі її рахунки, вона вже вилучив все на рахунку, але я не знаю, як видалити обліковий запис, оскільки ні з нас є свій пароль. Чи є спосіб видалити обліковий запис без введення це?
Будь ласка, допоможіть, дуже високу оцінку.
Old 31 травня 2009, 15:57
Донор групи

Яким, як вона видалила все на рахунку, не знаючи пароль?, Я припускаючи, що ви нахиляє Acces комп'ютера, на обліковий запис адміністратора? Якщо це так - Google SafeMode або просто перезавантажте комп'ютер і натисніть "F8" і використовуйте клавіші зі стрілками, щоб знайти SafeMode варіант. Safemode дозволить вам використовувати приховані обліковим записом адміністратора, щоб змінити / видалити пароль, або рахунку, забезпечуючи там не був встановлений пароль на що.
Old 2 червня 2009, 02:03
Член групи

Якщо я пропоную Існує проблема не лише формат цього комп'ютер буде видалити все, я сподіваюся, немає важливих даних на комп'ютер, як ви тільки що купили його.
Old 2 червня 2009, 05:04
Забороненої угруповання

Або отримати на руки копію "The Ultimate Boot CD" і ввести пароль відновлення! Там ви можете змінити його на те, що ви хочете потім введіть обліковий запис і видалити його.

Моя система: ProGear Custom

Процесор (и):
AMD Phenom2 955
Материнська плата:
Asus P5Q SE / R
ОЗУ:
4GB PC2 6400
Графічна карта (и):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
4 Seagate 500GB Баракуда
Оптичний привід (и):
2 Samsung DVD / CD
Діло / PSU:
700w Thermaltake 50784
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Кабельні 10up 1 вниз
Монітор (и):
3 Westing будинок 22 "
Операційна система (и):
Vista Ultimate, Windows 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Облікові записи користувачів Vista діти власний рахунок shawn4800 Операційні системи Windows 3 6 січня 2009 11:05
Рахунки користувачів Windows conaghan Операційні системи Windows 1 6 грудня 2007 06:12
Проблеми зміни облікових записів користувачів johnnydav Операційні системи Windows 19 1 листопада 2007 13:56
Облікові записи користувачів Cheddon Операційні системи Windows 8 25 жовтня 2007 13:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.