![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купила Compaq PP2130 серія ноутбуків від мого друга, але все ще на цьому всі її рахунки, вона вже вилучив все на рахунку, але я не знаю, як видалити обліковий запис, оскільки ні з нас є свій пароль. Чи є спосіб видалити обліковий запис без введення це? Будь ласка, допоможіть, дуже високу оцінку. |
|
| |||
| |||
| Яким, як вона видалила все на рахунку, не знаючи пароль?, Я припускаючи, що ви нахиляє Acces комп'ютера, на обліковий запис адміністратора? Якщо це так - Google SafeMode або просто перезавантажте комп'ютер і натисніть "F8" і використовуйте клавіші зі стрілками, щоб знайти SafeMode варіант. Safemode дозволить вам використовувати приховані обліковим записом адміністратора, щоб змінити / видалити пароль, або рахунку, забезпечуючи там не був встановлений пароль на що. |
|
| |||
| |||
| Якщо я пропоную Існує проблема не лише формат цього комп'ютер буде видалити все, я сподіваюся, немає важливих даних на комп'ютер, як ви тільки що купили його. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або отримати на руки копію "The Ultimate Boot CD" і ввести пароль відновлення! Там ви можете змінити його на те, що ви хочете потім введіть обліковий запис і видалити його.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Облікові записи користувачів Vista діти власний рахунок | shawn4800 | Операційні системи Windows | 3 | 6 січня 2009 11:05 |
| Рахунки користувачів Windows | conaghan | Операційні системи Windows | 1 | 6 грудня 2007 06:12 |
| Проблеми зміни облікових записів користувачів | johnnydav | Операційні системи Windows | 19 | 1 листопада 2007 13:56 |
| Облікові записи користувачів | Cheddon | Операційні системи Windows | 8 | 25 жовтня 2007 13:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |