Dell Inspiron Начално зареждане - Windows XP Здрасти
Аз имам Dell Inspiron 1300, той е инсталиран Windows XP SP2 на него. Наскоро прозорци спре товаренето. Това просто показва натоварването екран и увисва там. Напредъкът бар се движат в Windows, но не се зарежда. Опитах се да преинсталирате Windows от CD, което използва много много пъти преди това. Проблемът е, че системата не е в състояние към обувка от CD. Дори когато натиснете F12 и изберете CD \ DVD устройството за зареждане, тя отива направо на твърдия диск. Трябва също да се опита да стартирате от Ubuntu CDS и CD с стартиране инструменти че имам използван много пъти преди това. Тогава се опита да зареждане от USB устройство, че съм форматирани и добавената прозорци инсталационните файлове на него използвайки WinSetupFromUSB и стартиране отиде глоба и текстът част от Setup стартира и вероятно заредени всички необходими файлове за инсталация. Тогава настройка спира на "Setup стартира Windows" на екрана и остава там. Системата не е окачен като мога да отскачам с Ctrl + Alt + Del.
Моля, ако някой може да ми помогне с този проблем Бих Наистина оценявам помощта. |