по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Dell Inspiron Начално зареждане - Windows XP

Reply

Нишка Инструменти
Old 21-ви май 2009 г., 05:11
Новите държави Група

Default Dell Inspiron Начално зареждане - Windows XP

Здрасти

Аз имам Dell Inspiron 1300, той е инсталиран Windows XP SP2 на него. Наскоро прозорци спре товаренето. Това просто показва натоварването екран и увисва там. Напредъкът бар се движат в Windows, но не се зарежда. Опитах се да преинсталирате Windows от CD, което използва много много пъти преди това. Проблемът е, че системата не е в състояние към обувка от CD. Дори когато натиснете F12 и изберете CD \ DVD устройството за зареждане, тя отива направо на твърдия диск. Трябва също да се опита да стартирате от Ubuntu CDS и CD с стартиране инструменти че имам използван много пъти преди това. Тогава се опита да зареждане от USB устройство, че съм форматирани и добавената прозорци инсталационните файлове на него използвайки WinSetupFromUSB и стартиране отиде глоба и текстът част от Setup стартира и вероятно заредени всички необходими файлове за инсталация. Тогава настройка спира на "Setup стартира Windows" на екрана и остава там. Системата не е окачен като мога да отскачам с Ctrl + Alt + Del.

Моля, ако някой може да ми помогне с този проблем Бих Наистина оценявам помощта.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Център за поддръжка на Dell Dsc.exe обърквания Dell Inspiron 1300 dmdougie Общи Софтуер Чат 6 18-ти ноември 2009 13:25
Dell Inspiron 530 - Възстановявам Прозорец tommyg23 Windows операционни системи 1 28-ми септември 2009 година 09:26
Dell Inspiron 530 ken979 Общи Хардуер Чат 11 12 април 2008 08:54
Моят Dell Inspiron Уил да включа. Мак Лаптопи, Mobiles & текст 1 2-ро Фев 2008 03:17
Dell inspiron 530 компоненти pcgamer530 Случаи & Power Доставки 2 16-то Dec 2007 05:27
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc