menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Dell Inspiron Bootování - Windows XP

Reply

Thread Nástroje
Old 21. května 2009, 05:11
Nový člen skupiny

Nazdar

Mám Dell Inspiron 1300, je systém Windows XP SP2 nainstalován na to. Nedávno okna zastavil zatížení. To jen ukazuje, nakládací obrazovky a tam se zasekne. V průběhu se pohybuje, ale Windows nenačte. Snažil jsem se přeinstalovat Windows z CD, které jsem použit mnoho mnohokrát předtím. Problém je, že systém není schopen zavést systém z CD. Dokonce i když jsem stiskněte F12 a vyberte cd \ dvd disk boot z toho jde přímo na pevný disk. Také jsem se snažil zavádět z ubuntu CD a CD s zavádením nářadí, které jsem použit mnohokrát předtím. I poté se snažil boot z USB disk, který jsem si naformátovaný a přidané soubory pro instalaci systému Windows pomocí WinSetupFromUSB a zavádením šel pokuty a text součást instalace spuštěn a pravděpodobně nahraje všechny potřebné soubory pro instalaci. Pak se zastaví v nastavení "Spouštění systému Windows Setup je" obrazovka a zůstane tam. Systém není visel jako já reboot s Ctrl + Alt + Del.

Prosím, pokud někdo mi může pomoci s touto otázkou bych opravdu vážíme pomoci.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.