| Nazdar
Mám Dell Inspiron 1300, je systém Windows XP SP2 nainstalován na to. Nedávno okna zastavil zatížení. To jen ukazuje, nakládací obrazovky a tam se zasekne. V průběhu se pohybuje, ale Windows nenačte. Snažil jsem se přeinstalovat Windows z CD, které jsem použit mnoho mnohokrát předtím. Problém je, že systém není schopen zavést systém z CD. Dokonce i když jsem stiskněte F12 a vyberte cd \ dvd disk boot z toho jde přímo na pevný disk. Také jsem se snažil zavádět z ubuntu CD a CD s zavádením nářadí, které jsem použit mnohokrát předtím. I poté se snažil boot z USB disk, který jsem si naformátovaný a přidané soubory pro instalaci systému Windows pomocí WinSetupFromUSB a zavádením šel pokuty a text součást instalace spuštěn a pravděpodobně nahraje všechny potřebné soubory pro instalaci. Pak se zastaví v nastavení "Spouštění systému Windows Setup je" obrazovka a zůstane tam. Systém není visel jako já reboot s Ctrl + Alt + Del.
Prosím, pokud někdo mi může pomoci s touto otázkou bych opravdu vážíme pomoci. |