Dell Inspiron Εκκίνηση - Windows XP Γεια σου
Έχω ένα Dell Inspiron 1300, έχει εγκατεστημένο το Windows XP SP2 για αυτό. παράθυρα πρόσφατα σταμάτησε φόρτωσης. Απλώς δείχνει την οθόνη φόρτωσης και κολλάει εκεί. Η γραμμή προόδου κινείται παράθυρα, αλλά δεν φορτώνεται. Προσπάθησα να επανεγκαταστήσετε τα Windows από ένα cd που μου έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές πολλές φορές στο παρελθόν. Το πρόβλημα είναι ότι το σύστημα δεν είναι σε θέση να εκκινήσετε από το CD. Ακόμη και όταν πιέσετε το πλήκτρο F12 και επιλέξτε το cd \ dvd drive για να ξεκινήσουν από ένα, θα πάει κατευθείαν στο σκληρό δίσκο. Έχω επίσης προσπάθησε να κάνει επανεκκίνηση από ubuntu cds και ένα cd με την εκκίνηση των εργαλείων που έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Στη συνέχεια, προσπάθησε να εκκινήσετε από ένα USB drive που έχω διαμορφωμένη και πρόσθεσε σχετικά με τα αρχεία εγκατάστασης των Windows χρησιμοποιώντας WinSetupFromUSB και η εκκίνηση πήγε προστίμου και το κείμενο τμήμα της εγκατάστασης που ξεκίνησε και πιθανώς φορτώσει όλα τα απαραίτητα αρχεία για την εγκατάσταση. Στη συνέχεια, η εγκατάσταση διακόπτεται στο "Εκκίνηση των Windows είναι το πρόγραμμα Εγκατάστασης" οθόνη και μένει εκεί. Το σύστημα δεν είναι κρεμασμένα όπως μπορώ επανεκκίνηση με Ctrl + Alt + del.
Παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με το θέμα αυτό θα ήθελα πραγματικά εκτιμώ τη βοήθεια. |