manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Dell Inspiron Booting - Windows XP

Reply

Thread Tools
Old 21 svi 2009, 05:11
Novi član grupe

Default Dell Inspiron Booting - Windows XP

Bok

Imam Dell Inspiron 1300 je instaliran Windows XP SP2 na sebi. prozori nedavno prestali učitava. To samo pokazuje loading ekran smrzne i tamo. U tijeku je bar pomične prozore, ali ne učita. JA pokušao to reinstalirati Windows s CD-a da sam se mnogo mnogo puta prije. Problem je u tome što se sustav nije u mogućnosti to čizma iz CD-a. Čak i kad sam pritisnite F12 i odaberite CD \ DVD disk to čizma from, ide ravno na tvrdom disku. Također sam pokušao to čizma from Ubuntu CD-ovi i CD booting alate da sam se mnogo puta prije. Ja pokušao to čizma from USB voziti da sam formatira i dodao Windows instalacijske datoteke na nju koristeći WinSetupFromUSB i booting ode fini i tekstualni dio postava i počeo prilici učita sve potrebne datoteke za instalaciju. Tada se postupak zaustavlja na "Postavljanje je Početna Windows" ekran i ostane tamo. Sustav nije obješen kao što sam ja to ponovno podizanje sustava sa Ctrl + Alt + Del.

Molimo ako netko može pomoć mene sa ovaj problem ja bih stvarno zahvalan na pomoći.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dellovog centra za podršku Dsc.exe Messing up Dell Inspiron 1300 dmdougie Općenito Software Chat 6 18 studeni 2009 13:25
DELL Inspiron 530 - Ponovna instalacija sustava Windows tommyg23 Windows Operating Systems 1 28 rujan 2009 09:26
Dell Inspiron 530 ken979 General Hardware Chat 11 12. travanj 2008 08:54
Moj Dell Inspiron Won't Turn On. Mak Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 2. veljača 2008 03:17
Dell inspiron 530 komponenti pcgamer530 Cases & Power Supplies 2 16. prosinac 2007 05:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.