Dell Inspiron Booting - Windows XP Bok
Imam Dell Inspiron 1300 je instaliran Windows XP SP2 na sebi. prozori nedavno prestali učitava. To samo pokazuje loading ekran smrzne i tamo. U tijeku je bar pomične prozore, ali ne učita. JA pokušao to reinstalirati Windows s CD-a da sam se mnogo mnogo puta prije. Problem je u tome što se sustav nije u mogućnosti to čizma iz CD-a. Čak i kad sam pritisnite F12 i odaberite CD \ DVD disk to čizma from, ide ravno na tvrdom disku. Također sam pokušao to čizma from Ubuntu CD-ovi i CD booting alate da sam se mnogo puta prije. Ja pokušao to čizma from USB voziti da sam formatira i dodao Windows instalacijske datoteke na nju koristeći WinSetupFromUSB i booting ode fini i tekstualni dio postava i počeo prilici učita sve potrebne datoteke za instalaciju. Tada se postupak zaustavlja na "Postavljanje je Početna Windows" ekran i ostane tamo. Sustav nije obješen kao što sam ja to ponovno podizanje sustava sa Ctrl + Alt + Del.
Molimo ako netko može pomoć mene sa ovaj problem ja bih stvarno zahvalan na pomoći. |