kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Dell Inspiron indítása - Windows XP

Reply

Téma eszközök
Old Május 21 2009, 05:11
Új tag Csoport

Szia

Van egy Dell Inspiron 1300, hogy a Windows XP SP2 telepítve van. nemrég leállította windows loading. Ez csak azt mutatja a betöltési képernyőt és lefagy ott. A folyamatjelző halad, de a Windows nem terhelést. Megpróbáltam újra a Windows CD-ről, amit sokan használják sokszor. A probléma az, hogy a rendszer nem tudja indítani a CD-t. Még akkor is, ha én sajtó F12, és válassza ki a cd \ dvd meghajtó indítani, megy egyenesen a merevlemezre. Azt is próbáltam indítani Ubuntu CD-k és CD indítást eszközöket használnak, amit sokszor. Aztán próbált indítani egy USB drive, hogy én már formázta, és hozzátette, windows telepítő fájl segítségével WinSetupFromUSB és az indítást ment jól, és a szöveg egy részét a beállítási kezdődött, és vélhetően töltve minden szükséges fájlt a telepítéshez. Ezután a setup megáll a telepítés Starting Windows "képernyő, és marad ott. A rendszert nem lógott meg tudom újraindítani, hogy a Ctrl + Alt + del.

Kérjük, ha valaki tud segítsen nekem ezt a kérdést én tényleg értékelem a támogatást.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.