| Szia
Van egy Dell Inspiron 1300, hogy a Windows XP SP2 telepítve van. nemrég leállította windows loading. Ez csak azt mutatja a betöltési képernyőt és lefagy ott. A folyamatjelző halad, de a Windows nem terhelést. Megpróbáltam újra a Windows CD-ről, amit sokan használják sokszor. A probléma az, hogy a rendszer nem tudja indítani a CD-t. Még akkor is, ha én sajtó F12, és válassza ki a cd \ dvd meghajtó indítani, megy egyenesen a merevlemezre. Azt is próbáltam indítani Ubuntu CD-k és CD indítást eszközöket használnak, amit sokszor. Aztán próbált indítani egy USB drive, hogy én már formázta, és hozzátette, windows telepítő fájl segítségével WinSetupFromUSB és az indítást ment jól, és a szöveg egy részét a beállítási kezdődött, és vélhetően töltve minden szükséges fájlt a telepítéshez. Ezután a setup megáll a telepítés Starting Windows "képernyő, és marad ott. A rendszert nem lógott meg tudom újraindítani, hogy a Ctrl + Alt + del.
Kérjük, ha valaki tud segítsen nekem ezt a kérdést én tényleg értékelem a támogatást. |