Dell Inspiron Uruchamianie - Windows XP Cześć
Mam Dell Inspiron 1300, to system Windows XP z dodatkiem SP2 na nim. niedawno okna zatrzymany załadunku. To po prostu pokazuje ekran ładowania i nie zawiesza. Pasek postępu jest w ruchu, ale okien nie ładuje. Próbowałem ponownie zainstalować system Windows z płyty CD, które skorzystało wiele razy przedtem. Problemem jest to, że system nie jest w stanie uruchomić system z płyty CD. Nawet kiedy naciśnij F12 i wybierz CD \ DVD, aby uruchomić komputer z, to idzie prosto na dysk twardy. Mam również próbował uruchomić ubuntu z płyty CD i CD z uruchomieniem narzędzia Użyłem wiele razy przedtem. I potem próbował uruchomić system z dysku USB, że I've sformatowany i dodaje pliki instalacyjne systemu Windows na to WinSetupFromUSB używając i uruchamianie poszło dobrze, a tekst część instalacji uruchomić i prawdopodobnie załadowane wszystkie pliki niezbędne do instalacji. Następnie instalacji zatrzymuje się na "Instalator uruchamia system Windows" ekran i tam. System nie zawiesił restarcie jak mogę ją z Ctrl + Alt + del.
Proszę jeśli ktoś może mi pomóc w tej kwestii będę naprawdę doceniam pomocy. |