menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Dell Inspiron bootování - Windows XP

Reply

Thread Tools
Old 21. mája 2009, 05:11
Nový člen skupiny

Default Dell Inspiron bootování - Windows XP

Nazdar

Mám Dell Inspiron 1300, je systém Windows XP SP2 nainštalovaný na to. Nedávno okná zastavil zaťaženie. To len dokazuje, nakladacie obrazovky a tam sa zasekne. V priebehu sa pohybuje, ale Windows nenačíta. Snažil som sa preinštalovať Windows z CD, ktoré som použil mnoho mnohokrát predtým. Problém je, že systém nie je schopný zaviesť systém z CD. Dokonca aj keď som stlačte F12 a vyberte cd \ dvd disk boot z toho ide priamo na pevný disk. Tiež som sa snažil zavádzať z ubuntu CD a CD so zavádzaním náradie, ktoré som použil mnohokrát predtým. I potom sa snažil boot z USB disk, ktorý som si naformátovaná a pridanej súbory pre inštaláciu systému Windows pomocou WinSetupFromUSB a zavádzaním šel pokuty a text súčasť inštalácie spustený a pravdepodobne nahrá všetky potrebné súbory pre inštaláciu. Potom sa zastaví v nastavení "Spúšťanie systému Windows Setup je" obrazovka a ostane tam. Systém nie je visel ako já reboot s Ctrl + Alt + Del.

Prosím, ak niekto mi môže pomôcť s touto otázkou by som naozaj vážime pomoci.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.