мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Делл Инспирон Боотинг - Уиндоус КСП

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21 сви 2009, 05:11
Нови члан групе

Default Делл Инспирон Боотинг - Уиндоус КСП

Бок

Имам Делл Инспирон 1300 је инсталиран Уиндоус КСП СП2 на себи. прозори недавно престали учитава. То само показује лоадинг екран смрзну и тамо. У току је бар помичне прозоре, али не учита. ЈА суђен то наново Уиндоус са ЦД-а да сам се много много пута пре. Проблем је у томе што се систем није у могућности за чизма из ЦД-а. Чак и кад сам притисните Ф12 и изаберите ЦД \ ДВД диск за чизма фром, иде равно на чврстом диску. Такође сам покушао то чизма фром Убунту ЦД-ови и ЦД боотинг алате да сам се много пута пре. Ја покушава за чизма из један УСБ-возити да сам форматира и додао Уиндоус инсталационе датотеке на њу помоћу УинСетупФромУСБ и боотинг оде фини и текстуални део постава и почео прилици учита све потребне фајлове за инсталацију. Тада се процес зауставља на "Постављање је Почетна Уиндоус" екран и остане тамо. Систем није објешен као што сам ја то поново подизање система са Цтрл + Алт + Дел.

Молимо ако неко може помоћ мене с данашји проблем ја бих стварно захвалан на помоћи.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Делл подршка Центар Дсц.ексе Мессинг Горе Делл ИНСПИРОН 1300 дмдоугие Уопштено Софтуаре Цхат 6 18. новембар 2009 13:25
Делл ИНСПИРОН 530 - Поновна инсталација оперативног система Уиндоус томмыг23 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 28. Јул 2009 09:26
Делл Инспирон 530 кен979 Генерал Хардуаре Цхат 11 12 април 2008 08:54
Мој Делл Инспирон Уон'т Турн Он. Мак Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 2 фебруар 2008 03:17
Делл Инспирон 530 компоненти пцгамер530 Цасес & Поуер Супплиес 2 16 децембар 2007 05:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц