Dell Inspiron Booting - Windows XP Merhaba
Ben bir Dell Inspiron 1300, bu sp2 üzerine yüklü Windows XP var. Yakın zamanda Windows yükleme durdu. Sadece yükleme ekranını gösterir ve orada askıda kalır. İlerleme çubuğu hareket ama pencere değil yük. Bir CD ben önce çok fazla kez kullanılırsa, pencereleri yeniden çalıştı. Sorun şu ki, sistem boot cd den mümkün değildir. Zaman bile basın F12 ve cd \ DVD sürücü önyükleme için, bu sabit disk için düz gider. Ayrıca boot Ubuntu CD'leri ve ben daha önce birçok kez kullandığınız araçlar önyükleme içeren bir CD çalıştılar. Daha sonra boot USB sürücüyü ben biçimlendirildiğinde ettik ve pencereler yükleme eklendi kimden çalıştım üzerinde WinSetupFromUSB kullanarak dosyaları, açılış ve Kurulumun metin parçası yolunda gitti başladı ve muhtemelen kurulum için gerekli tüm dosyalar yüklenir. Daha sonra kurulum için "Windows Kur" ekranı Başlangıç ve orada kalır at durur. Ben Ctrl ile yeniden doğmuş olabilir + Alt Sistem askıda değil + Del.
Lütfen birisi gerçekten yardımı için teşekkür ediyorum bu konuda bana yardımcı olabilir. |