менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Dell Inspiron завантаження - Windows XP

Reply

Різьба Інструменти
Old
Нові члени групи

Default Dell Inspiron завантаження - Windows XP

Привіт

У мене Dell Inspiron 1300, він Windows XP SP2 встановлено. Нещодавно зупинив завантаження Windows. Він просто показує екран завантаження і висить. Індикатор рухається, але Windows не завантажується. Я намагався, щоб перевстановити Windows з компакт-дисків, які я використовував багато разів раніше. Проблема в тому, що система не зможе завантажитися з компакт-диска. Навіть коли я F12 натисніть і виберіть CD \ DVD диску для завантаження з, вона йде прямо на жорсткий диск. Я також спробував завантажитися з Ubuntu компакт-дисків і компакт-диск із завантаженням інструментів, які я використовував багато разів до цього. Тоді я спробував завантажитися з диска USB, що я додав відформатований та встановлення вікон файлів, використовуючи WinSetupFromUSB і завантаження пройшло добре, і текстова частина установки почалася і, імовірно, завантажені всі необхідні файли для встановлення. Тоді установка зупиняється на "Програма установки запускає Windows" екран і залишається там. Ця система не повісили, як я можу її перезавантаження Ctrl + Alt + Del

Будь ласка, якщо хтось може мені допомогти з цим питанням я б дуже вдячні за допомогу.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Центр підтримки Dell Dsc.exe Мессінг До Dell Inspiron 1300 dmdougie General Software чат 6 18 листопада 2009 13:25
Dell Inspiron 530 - перевстановлення Windows tommyg23 Операційні системи Windows 1 28 вересня 2009 09:26
Dell Inspiron 530 ken979 Генеральний обладнання чат 11 12 квітня 2008 08:54
Мій Dell Inspiron не включається. Мак Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 2 лютого 2008 03:17
Dell Inspiron 530 компоненти pcgamer530 Справа & блоки живлення 2 16 грудня 2007 05:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.