Dell Inspiron завантаження - Windows XP Привіт
У мене Dell Inspiron 1300, він Windows XP SP2 встановлено. Нещодавно зупинив завантаження Windows. Він просто показує екран завантаження і висить. Індикатор рухається, але Windows не завантажується. Я намагався, щоб перевстановити Windows з компакт-дисків, які я використовував багато разів раніше. Проблема в тому, що система не зможе завантажитися з компакт-диска. Навіть коли я F12 натисніть і виберіть CD \ DVD диску для завантаження з, вона йде прямо на жорсткий диск. Я також спробував завантажитися з Ubuntu компакт-дисків і компакт-диск із завантаженням інструментів, які я використовував багато разів до цього. Тоді я спробував завантажитися з диска USB, що я додав відформатований та встановлення вікон файлів, використовуючи WinSetupFromUSB і завантаження пройшло добре, і текстова частина установки почалася і, імовірно, завантажені всі необхідні файли для встановлення. Тоді установка зупиняється на "Програма установки запускає Windows" екран і залишається там. Ця система не повісили, як я можу її перезавантаження Ctrl + Alt + Del
Будь ласка, якщо хтось може мені допомогти з цим питанням я б дуже вдячні за допомогу. |