Лаптоп Dell Studio 1537 - Моят диск C беше взривено се! Ползвам лаптоп Dell Studio 1537. Искам да инсталирате XP, така и изтеглени ParttitionMagic и го отворите, веднага заяви, че имаше някаква информация относно диск C, че не е правилно и ако аз исках да се фиксира тях. Избрах "да", имаше две такива съобщения.
А по-късно, се срещнах с син екран на смъртта и тя автоматично се рестартира.
Сега ми лаптоп не може да зареждане на ОС, то просто Плясъци син екран и се рестартира automtically ... Имам диск за преинсталиране на Windows Vista и да я тури в, избра Ремонт, той ме доведе до диалога за избор на ОС, но там не всички OS в списъка!. Когато се провери дискове, имаше само диск С и това беше моята оригиналния диск D!
Моят Upgrade опция в компактдиска е забранено, така Избрах "Инсталирай чисто копие на Windows Vista". Друг диалоговия яви за избор на диск за да инсталирате Windows да. Там имаше две дискове, с надпис "възстановяване" и "Unlocated дял" или нещо такова . Аз не може да ни изберат "Unlocated дял", нито да създадете нов диск от нея, докато си диск "Възстановяване" (Диск D), не е достатъчно голяма.
Аз наистина се нуждаят от помощ, ако знаете нещо моля кажете ми, благодаря предварително! |